mosaik
Nyheder

Gør dit hjem mere moderne med mosaik

Mosaik er i løbet af de seneste par år blevet voldsomt populært i den moderne indretning. Man ser de små farvede fliser alle steder, lige fra stue til badeværelse. Det er også begyndt at blive voldsomt populært, at ligge mosaik på borde. 

       Det er med god grund, at de farvede fliser er blevet så populært. De er farverige, stilrene og giver et hyggeligt og personligt udtryk til hjemmet. Det kan du være svært, at finde de sten der passer bedst til ens egen indretning. Hvis du er interesseret i at lave mosaik i dit hjem kan du finde en masse inspiration på flisestudiet.dk

Hvor kan jeg have mosaik henne?  

Du kan næsten have mosaik i alle husets rum. Det er selvfølgelig meget klassisk at have det i badeværelset, men det passer også godt ind i andre rum end badeværelset. Eksempelvis kan det være virkelig smukt og hyggeligt at have i køkkenet. Man kan lave det med mange forskellige farver, eller man kan holde sig til nogle enkelte, mere neutrale farver.   

      Du kan for eksempel designe din mosaik i køkkenet med hvide og blå fliser. Du kan vælge en masse tilfældige fliser i disse farver, og sammensætte dem tilfældigt. Det vil give et mere råt udtryk samtidig med, at det stadig vil se utrolig smukt og indbydende ud. En mere klassisk tilgang kunne være, at finde en masse hvide og blanke fliser, så looket bliver mere neutralt. Det er en mere klassisk tilgang, men det bliver stadig virkelig smukt. Det passer godt ind, hvis resten af dit køkken er indrettet minimalistisk.  

       Det er også begyndt at blive mere og mere normalt, at se sektioner af stuens vægge være belagt med klinker og fliser. Det giver et særpræget og hyggeligt udtryk til dit hjem, og er noget man langt fra ser alle steder. Derudover passer en sådan vægsektion utroligt godt ind i den moderne indretning.   

Find inspiration online  

Hvis man ikke før har arbejdet med den slags fliselægning, kan det være svært at give sig i kast med, især hvis man mangler noget inspiration. Heldigvis er det i dag nemt at finde en masse inspiration på nettet. Du kan både finde blogs og Instagramsider, hvor du kan finde flotte mosaik designs på vægge, borde og andre ting.  

      Det kan godt være en smule intimiderende at give sig i kast med, men det handler om at være kreativ, og give sig selv lov til at lege i processen. Når først du er gået i gang, og føler dig inspireret, bliver det ikke noget problem at lave en flot mosaikvæg i dit hjem.  

     Du kan finde inspiration til, hvordan man ligger fliserne på en flot og kreativ måde på flisestudiet.dk. Her kan du også få en ide om, hvad det koster når man arbejder med mosaik. Derudover kan du også finde en masse gode tilbud på fliser, klinker og andre ting du får brug for under dit arbejde.  

      Det behøver ikke at koste en formue at ligge mosaik, men det er dog altid en god ide at gøre sig nogle tanker om hvor meget man er villig til at give. Eventuelt kan man lede på nettet, og danne et overblik over hvor meget det koster.  

Kommentarer lukket til Gør dit hjem mere moderne med mosaik