Slik
Nyheder

Sød reklame

Skal du reklamere for noget, kan du gøre det med slik. Du kan tale til folks søde tænder og give dem noget i hånden og munden. Det kan fange dine potentielle kunders opmærksomhed med noget sødt. Skal det være ekstra god reklame, så kan du få dit logo på slikket.

Slik med logo må være den sødeste måde at lave reklame på. Du viser dit logo, imens du giver din potentielle kunde noget sødt at putte i munden. Det er win-win. Alle får noget. Din kunde får noget sødt at spise, og du får nogle minutters opmærksomhed og måske et salg.

Slik med logo

Du kan få trykt dit logo på slik hos topsupplies.dk. Der er meget forskelligt slik med logo at vælge imellem. Kender du din målgruppe godt, så kan du vælge det, der falder bedst i deres smag. Der er også slik til den veganske målgruppe, så det er ikke umuligt også at finde noget til de lidt mere krævende.

Det er nemt at få lavet slik med logo. Du skal bare finde ud af, hvilken slags slik det skal være og finde dit logo frem. Det kan være, at der er noget slik, der passer specielt godt til din branche. Handler du med guld, kan du bestille nogle chokoladeguldmønter med logo. Sælger du kaffe, kan det være passende med en småkage eller et stykke chokolade med logo. Er du tandlæge, kan du vælge tyggegummi i stedet for bolcher.

Fang deres opmærksomhed

Når du står til en messe eller i din butik, så gælder det om at fange kundernes opmærksomhed. De køber ikke noget af dig, hvis de ikke opdager dig. Slik med logo er en god måde at fange folks opmærksomhed på. Det taler nemlig til den søde tand, som de fleste har.

Når du deler noget ud, så har du opmærksomhed. Du får kunderne til at komme hen for at tage et stykke slik, og så kan du snakke med dem. Efter I har snakket om det lækre slik, kan I vende dine produkter. Slik med logo kan altså starte en samtale, som kan resultere i en ny kunde.

Alle elsker slik

De fleste har en sød tand, og derfor kan du fange de fleste med slik med logo. Du kan få deres opmærksomhed, hvis de ser, at du deler slik ud. Det vil give dem lyst til at stykke, og så kommer de hen til dig.

Der er selvfølgelig mennesker, der ikke elsker slik. Du kan også risikere at vælge en type slik, som en bestemt person ikke kan lide. Men så følges vedkommende nok med en anden person, som godt kan lide det. Det kan lokke dem hen til dig.

Bestil en portion slik med logo i dag. Så er du klar til den næste messe. Du kan også bruge slikket som det der lille ekstra i hverdagen. Får din kunde et stykke slik med ved et køb, så vil han føle sig godt behandlet. Tager han slikket med sig, vil han gå rundt med en lille reklamesøjle for dig.

Kommentarer lukket til Sød reklame