shimano fiskehjul
Fritid & Hobby

Vælg et Shimano fiskehjul

Mærket Shimano startede sin rejse med at producere cykler, herunder specielt hjul og tandhjul. I 80’erne udviklede mærket sig og startede sin produktion af stænger og fiskehjul. Herefter er Shimano blevet et af de mest veletablerede mærker på markedet. Herunder kan du læse mere og fiskehjul og shimano fiskehjul.

Hvordan fungerer et fiskehjul?

Den vigtigste funktion på dit fiskehjul er bremsen. Den sikrer nemlig, at din fiskeline ikke kun bliver trukket af hjulet. Samtidig så tager den en del af belastningen væk på din line. Fisken trækker kraftigt i din line, når du får den på. Uden fiskehjulet risikerer du, at den ekstra belastning sprænger din line.

shimano fiskehjul

Hvordan vælger du det rigtige Shimano fiskehjul?

Du skal altid vælge fiskehjul ud fra størrelse. Jo tungere, du fisker, jo større skal dit Shimano fiskehjul være. Samtidig skal du stemme dine ambitioner for dit fiskeri overens med det fiskehjul, du vælger. Er fiskeri en meget stor hobby hos dig, så invester i et kraftigt og godt Shimano fiskehjul.

Du skal også købe en størrelse fiskehjul, som stemmer overens med typen af dit fiskeri. Skal du fiske mest i ferskvand eller saltvand? Det er vigtigt at tage stilling til. Vælger du forkert, er det ærgerligt at skulle skifte fiskehjulet ud efter en måned.

Historien bag Shimano fiskehjul

Er du lystfisker? Så forbinder du sikkert mærket Shimano med lige præcis fiskehjul. Det er endda ligegyldigt hvilken type fiskehjul. Shimano producerer nemlig et lækkert udvalg af fiskehjul, som passer til både alle typer af fiskeri og alle prisklasser. Du kan let finde et minifiskehjul til UL-fiskeri. Samtidig kan du også købe et monter fiskehjul, som kan trække selv en indkøbsvogn op ad vandet. Shimano er et mærker, som går flere generationer tilbage, og derfor er du sikker på den bedste kvalitet.

Tilføj et fastspolehjul fra Shimano

Der findes flere forskellige typer af fiskehjul fra Shimano. Du kan f.eks. investere i et fastspolehjul, som kan bruges både at øvede fiskere og nybegyndere. Fastspolehjulet kan du benytte til næsten alle typer af fiskeri. De nyere fastspolehjul har tilpasset sig til nutidens fiskemetoder og de fleste lystfiskeres behov. Vælg et fastspolehjul fra Shimano, og nyd den gode kvalitet.

Gør din fisketur bedre med et multihjul

Du kan også investere i et multihjul fra Shimano. Dette fiskehjul kan give dig flere fisk på krogen og længere kast. Multihjulet kan du bruge til laksefiskeri, lidt spinnefiskeri og jerkbaitfiskeri. Her er hvert eneste hjul tilpasset en bestemt form for fiskeri.

Når du skal købe dit første fiskehjul fra Shimano, så glem ikke at spørge om råd. Ofte kan webshops og butikker skaffe præcis det fiskehjul, du gerne vil have. Også selvom det ikke er på lager. Skal du bruge et fiskehjul til en rejse, så overvej at spørge både specialister og rejselederen til råds. Ellers er det bare at komme i gang med at fiske! Du vil ikke fortryde at investere i det helt rigtige Shimano fiskehjul, da det helt sikkert vil komme til at fungere super fint for dig!

Kommentarer lukket til Vælg et Shimano fiskehjul