beauty box hver måned
Nyheder

Forkæl dig selv med en beauty box hver måned

Hvorfor gå ned på skønhed og selvforkælelse? Det kan have en stor effekt på dit humør og din selvtillid, at du går op i dig selv og passer på dig selv. Det kan gøre på mange måder. En af måderne er ved at passer på din hud. Der findes mange produkter derude, og det kan være svært at finde de helt rigtige til dig og din hud. Her kan det dog anbefales at bruge koreanske hudplejeprodukter fra SuriSuri. De har den bedste beauty box, hvor du bogstavelig talt kan abonnere på koreansk selvforkælelse. Tjek det ud her på https://surisuri.dk/k-beauty-box

Hvorfor koreanske hudprodukter?  

Hvis du kender bare lidt til Korea og koreanerne, så ved du nok, at de går meget op i deres hud. De koreanske produkter er fantastiske, fordi de bruger naturlige ingredienser, som vi også kan stå inde for i Danmark. Derudover leverer de også nogle synlige og hurtige resultater. Du behøver ikke vente lang tid på en smuk hud.  

Beauty Box fra SuriSuri 

Hos SuriSuri kan du bestille en beauty box hver måned fyldt med koreanske skønhedsprodukter. Det kan være en sjov gave til sig selv eller til en man holder af. På den måde modtager du en overraskelse, som du aktivt kan bruge og få glæde af. I beauty boxen vil du finde alt fra creme med hyaluronic acid, ansigtsolie, øjenmasker, læbe repair creme osv. Kassen er en rigtig god størrelse, da du får meget for pengene. Derudover er det også en fin og kreativ indpakning, som produkterne kommer i. Den farverige kasse er altid sjov for dig at modtage hver måned, og det er spændende at se, hvad der ligger inden i.   

Hvad kan man regne med fra abonnementet på Beauty Box fra SuriSuri?  

Når du abonnerer på en beauty box fra SuriSuri, så kan du regne med hudplejeprodukter, der passer til alle hudtyper. Den ankommer én gang om måneden og udsendes den 18.-20. i hver måned. Inde i selve boksen kan du regne med, at der er 1-2 full size produkter. Det vil sige, at de er den samme størrelse, som du ville finde, hvis du købte produktet for sig selv i webshoppen. Derudover er der forskellige deluxe ministørrelser. Det vil sige produkter på 10-50 ml. Det er også en rigtig fin størrelse, som sagtens kan holde længe afhængigt af produktet. Der vil også ligge én til flere ansigtsmasker, øjenmasker eller hånd/fodmasker. Derudover vil der også være forskellige prøver, som du kan bruge til at få en idé om et produkt. 

Alle produkterne kan også findes på SuriSuri’s hjemmeside. Det er rart for dig at vide, da du ofte vil blive rigtig glad for de produkter, som du finder i beauty boxen. På den måde har du altid mulighed for at få produktet igen. Beauty Boxen kan nemlig sagtens bruge som en måde at lære nye produkter at kende på, imens du finder ud af hvilke produkter, der passer til dig og din hud.  

Kommentarer lukket til Forkæl dig selv med en beauty box hver måned