House of Sander interiør
Bolig & Indretning

Derfor skal House of Sander være dit næste interiør køb

Når man skal købe nye interiør produkter, kan det være svært at finde ud af hvilket mærke de skal være fra. Det kan nogle gange være fristende at købe fra en stor kæde – men så får man altså ikke unikke produkter af høj kvalitet. Hvis man ønsker at købe et mærke, som alle andre ikke har stående i deres hjem, skal man overveje House of Sander. Der er en masse produkter at vælge i mellem, så man kan helt sikkert finde noget, som passer perfekt ind i ens hjem.

Om mærket

House of sander interiør er et dansk mærke. Virksomheden har faktisk eksisteret siden 1989 og er familieejet. Mærket pryder sig på at have innovative produkter baseret på dansk design. Hvis man køber House of Sander, er man sikret tidsløse designs og god kvalitet.

House of Sander er til dig, som gerne vil have nogle minimalistiske produkter som stadig står lidt ud. Mærket fokuserer nemlig på nordiske udtryk men tilføjer altså lidt ekstra. Der er fokus på nuværende tendenser med en lille twist, så det ikke ligner alle andre mærker. Hvis man køber House of Sander produkter er man sikker på at det er noget, som man kan beholde i langtid.

Mærket har alt fra lækre barstole til robuste plankeborde. Plankebordene er for eksempel utrolig holdbare, og man skal altså ikke være bange for ridser eller lignende. Det kan måske være fristende at tro, at man skal af med en god sjat penge for at få fat i nogle af de lækre produkter – men det behøver man altså ikke nødvendigvis. Pris og kvalitet hører selvfølgelig sammen, men produkterne er på ingen måde uoverskueligt dyre. Prislejet varierer meget, så det er nemt at finde noget, som passer til ens budget uden, at man behøver gå på kompromis.

House of Sander interiør

Pynt dit hjem med House of Sander produkter

Som sagt – hvis du er til tidsløse designs af god kvalitet som også har en lille twist til at gøre det unikt, så er House of Sander lige noget for dig og dit hjem. Der findes næsten interiør produkter til alle husets rum. For eksempel er der de populære plankeborde til spisestuen. Disse kan man faktisk nærmest selv designe. Man kan nemlig selv vælge hvilke bordben skal medkøbes.

Hvis man er til trælooket, men ikke har brug for et nyt spisebord, kan man i stedet kigge efter de lækre sengeborde. Hvis man ønsker lidt ekstra pynt til soveværelset, kan man også kigge efter House of Sander vaser. Til spisestuen kan man pynte spisebordet med funktionsdygtige men flotte dækservietter samt statement lysestager. Især mærkets lysestager har et unikt udseende

House of Sanders produkter tilføjer noget ekstra til alle rummene. Farverne er meget ”down to earth”. Man kan nærmest ikke føle sig andet end afslappet i selvskab med House of Sander. Man er desuden helt sikker på at få en masse komplimenter for ens interiørvalg af potentielle gæster, venner og familie. Dette gør selvfølgelig også House of Sanders produkter til den perfekte gave.

Kommentarer lukket til Derfor skal House of Sander være dit næste interiør køb