Frokostordning København
Nyheder

Frokostordning i København: Godt for din arbejdsplads 

Kulturen og arbejdsmiljøet hos en virksomhed er utrolig vigtig, for alle som er en del af firmaet. Det giver et godt sammenhold, og en god arbejdsmoral. Når medarbejderne har det godt, så har virksomheden det også godt.  

Hvad kan man gøre for et godt miljø på arbejdet? 

Der er mange ting som spiller ind når det gælder trivsel på arbejdet. Der er det helt enkle og pligtige som sikkerhed og orden. Men udover det grundlæggende, så er det aldrig spildt at give det noget ekstra. Ved at gøre sådan, viser man som overordnet at man tænker og holder af sine medarbejdere og deres velfærd. Dette giver den gode tilbage at dine medarbejdere går op i at gøre et godt stykke arbejde.  

Få en frokostordning København 

En måde at vise dine medarbejdere at du vil dem det bedste, og en måde at forkæle dem ekstra, kan være at få lavet en frokostordning i København. Det kan man gøre gennem firmaer som for eksempel able, https://able.dk/. Med able kan du få lavet en frokostordning i københavn, så der altid vil være mulighed for lækker og sund mad til dine kolleger.  

Forskellige muligheder med able 

Med able kan du vælge imellem forskellige ordninger til din virksomhed. Der er mulighed for god kaffe fra ønsk, som er en økologisk og bæredygtig kaffe. Hos ønsk kan du få både hele bønder, formalet kaffe, og endda også kaffekapsler som er bionedbrydelige. Der er altså noget til alle, lige meget hvad de foretrækker. 

Frugtordning og Snacks 

Du kan også få skaffet en frugtordning til dit firma. Det er igennem Frugt.dk eller igennem Aarstiderne. Hvis det er igennem årstiderne så er der mulighed for kasser af økologisk frugt. Det kan være en stor blanding, eller det mere klassiske som alle kan lide. Det er det samme hos Frugt.dk, hvor du kan få en masse forskelligt at vælge imellem, om det er det mere luksuriøse og eksotiske, eller det klassiske gode. 

Det kan også være at der mangler snacks hos firmaet, til mødelokalerne eller i receptionen. Det kan både være over i den mere usunde afdeling, eller den sunde afdeling. Snacksene kan være kakaotrøfler fra Cocohagen eller for eksempel Wally and Whiz vingummier. Der er masser at vælge imellem. 

Få rundturspakker til din frokostordning København 

Ingen vil gå i hak med det samme hverdag, heller ikke når det gælder frokost. Med rundturspakker, så kan du få en blanding af forskellige slags frokoster, fra flere forskellige slags køkkener. Det kan være at der er Kinesisk den ene dag, og indisk den anden. Der er forskellige pakker som: den bæredygtige, den prisvenlige og den internationale.  

Få morgenmad og brunch 

Der er også mulighed for forskellige pakker af brunch og morgenmad til din virksomhed. Det kan være en Luksus Brunch, en almindelig brunch, eller det der mere er almindelig morgenmad. Hvad en der passer bedst ind til dit firma. 

Drikkevarer 

Der er også mulighed for at vælge mellem et stort sortiment af drikkevarer fra Ambrosia Group, med sodavand, energidrik, øl og meget mere. 

Kommentarer lukket til Frokostordning i København: Godt for din arbejdsplads