tandlæge København
Nyheder

Mangler du en tandlæge i København City?

De fleste mennesker kan godt lide at smile, og et pænt smil kan være meget mere attraktivt end et par bisser, der ikke er blevet plejet gennem årene. Derfor er tandlægebesøg også en høj prioritet for rigtig mange mennesker. Står du og mangler en ny tandlæge, eller overvejer du at skifte tandlæge, så tag PLUS1 tandlægeklinik med i dine overvejelser. De tilbyder utrolig mange forskellige slags behandlinger, og de har faktisk ikke kun lokation i København City, men de har derimod fire klinikker, der ligger på forskellige adresser rundt omkring i Københavns området.

Behandlingsmulighederne er mange

Der findes mange forskellige former for behandlinger hos en tandlæge. Hos https://plus1.dk/klinikker/tandlaege-koebenhavn/ tilbyder de også et hav af forskellige behandlinger til lige præcis dine tænder. Kunne du godt tænke dig at smile selvsikkert hver gang, der skal tages det årlige familiefoto? PLUS1 tilbyder kosmetiske tandbehandlinger. Det er blandt andet til dig der går og døjer med misfarvninger på tænderne, her kan du få dem bleget. Det holder ikke for evigt, men det er muligt at få det frisket op, når du synes, at dine tænder trænger. Der kan også hjælpes med at mindske et mellemrum mellem tænderne, hvis det er noget, som gør dig usikker på en uhensigtsmæssig måde. Derudover tilbyder de også helt standard behandlinger som for eksempel rodbehandlinger, tandeftersyn, tandproteser og behandling af visdomstænder, hvis det er nødvendigt, at disse bliver fjernet.

tandlæge København

PLUS1 har klinikker på flere forskellige lokationer

Hvis ikke du bor i København City, så har PLUS1 tandlægeklinik også klinikker flere steder i området omkring København. De har for eksempel en klinik i storcenteret Field’s, hvor der er en guide til parkering, hvis du kommer i bil, en guide hvis du er på cykel eller gåben, eller hvis du har taget metroen hen til Field’s. Der er altså meget hjælp at hente også i forhold til åbningstider. Udover klinikken i København K og den i Field’s har PLUS1også en klinik i Rødovre Centrum og en i Ballerup. Der er altså rig mulighed for at finde en klinik nær dig alt efter, hvor du bor henne.

Der tages højde for tandlægeskræk

Bliver du ængstelig, hver gang du skal til tandlægen, så læs med her. Det er ikke særlig rart, men ikke desto mindre helt normalt og noget tandlæger oplever oftere, end man går og tror. Hos PLUS1 tandlægen i København har de et meget seriøst forhold til patienter med tandlægeskræk. Det er cirka halvdelen af befolkningen, der lider af det, og derfor har tandlægerne i København PLUS1 valgt at uddanne sig inden for området, så patienterne får den bedst mulige service. For patienter der lider af tandlægeskræk gøres der forskellige ting. For eksempel kan du få sat ekstra tid af, hvis du ønsker det. Personalet tager sig tid til at lytte på din historie, hvis det er det, du har brug for. Derudover er der stor fokus på en præcis bedøvelse, så oplevelsen indebærer så lidt smerte som muligt.

Kommentarer lukket til Mangler du en tandlæge i København City?