dulong øreringe
Nyheder

Vær dronning for en dag til dit bryllup med fine øreringe

Når man står og skal giftes, er der ingen tvivl om, at bruden gerne vil tage sig ud fra sin allerbedste side. Hun vil gerne se ud som en dronning på denne dag, der både blive foreviget i hukommelsen og via utallige fotos. Derfor er det ekstra vigtigt at hun iklæder sig smykker, der er helt særlige og eksklusive på denne særlige og helt specielle dag. Hvad skal hun så vælge? Det kunne være smykker, der har ferskvandsperler, guld, sølv og ædelstene på sig, så hun illustrerer, at hun er milliarder værd og udstråler en million. Her vil vi anbefale et særligt smykkemærke, som netop gør sig i disse smukke og eksklusive øreringe fra dulong øreringe.

Hvide ferskvandsperler matcher brudekjolen

Måske tænker du meget over som brud, hvordan smykkerne kan matche brudekjolen. Her kan det anbefales at vælge øreringe af sølv eller guld med en fin ferskvandsperle i. Denne perle er smuk og unik, fordi den kommer fra en østers, der har været helt unik og ligget på havets bund. Den hvide farve matcher i høj grad med brudekjolen og er en fin fuldendelse af hele brudeoutfittet. Hvis du mere er til ædelstene, kan du også vælge guldøreringe med diamanter i. ”Diamonds are a girls´ best friend”, som man siger og der kan være noget om snakken. Disse diamanter er så gamle, at man har svært ved at forstå det og er et fint symbol på den evige kærlighed, som brylluppet symboliserer for begge parter.

Vælg ædelstene til både øreringe og ring

Hvis man som brud ønsker endnu mere, at det hele matcher, kan man også vælge både ring og øreringe som matcher. De kan for eksempel begge have de samme ædelstene i sig, så det fremstår som et helt sæt. Det kan være smukt at supplere med, at farverne i smykkerne også går igen i brudebuketten og den knaphulsblomst, som gommen bærer i sin lomme ved brystet. Så vil der ikke være et øje tørt, når gæsterne ser brudeparret og hvordan de som par matcher hinanden.

Vælg øreringe du kan bruge efter brylluppet

Nogle brude tænker også mere langsigtet, når de skal vælge de helt rigtige Dulong øreringe. De vælger for eksempel dem af guld med diamanter i, som de efterfølgende kan bære til både hverdag og fest. På denne måde får de brugt øreringene mere end en gang og det kan være en god følelse, når man taler om, at det trods alt er nogle øreringe, der koster en del penge. Det er en god investering, når man skal bruge penge på sin store dag og disse øreringe vil altid have en helt særlig betydning for bruden resten af livet.

dulong øreringe

Gem øreringene i en fin æske

Hvis du er bange for at forlægge dine Dulong øreringe med ferskvandsperler, hvor du ikke kan finde dem, er det en god anbefaling herfra, at du lægger dem i en fin æske. Dermed kan du altid finde dem og de forbliver også beskyttet og fine.

Kommentarer lukket til Vær dronning for en dag til dit bryllup med fine øreringe