Nyheder

Sildebensfliser holder any day any time

Populariteten af sildebensfliser i badeværelset er steget støt i de seneste år. Sildebensfliser er et meget populært valg i badeværelser, fordi de kan bruges til at skabe mønstre og tilføje stil til rummet, uanset om det er til dekoration eller hvis du ønsker at give dit badeværelse et mere moderne look. Med så mange forskellige typer sildebensgulvfliser har du ikke noget problem med at finde noget, der passer til dine designideer. Du kan endda selv tilpasse dem så du selv bestemmer farven og mønsteret. Derfor kan du selv være med til at skabe et smukt og unikt design på dit eget badeværelse. Flisebent udvalg er stort, og du kan med garanti finde det du leder efter.

Der er mange muligheder

Sildebensfliser findes i forskellige designs, der kan efterligne træ-, murstens- eller marmormønstre og teksturer, alt efter hvad du har brug for, og hvor mange penge du har lyst til at investere i badeværelset. Denne type fliser holder normalt længere end andre typer fliser, og de bliver ikke glatte, når de er våde, hvilket gør det er perfekt til badeværelser – så man ikke falder og slår sig. Det er dog vigtigt, at du installerer dem korrekt, så de ikke knækker eller går i stykker med tiden. Denne type fliser er dyrere end andre typer, men giver fremragende værdi, fordi de kan holde i flere årtier, hvis de vedligeholdes og installeres korrekt. Dermed bliver de billigere i længden hvis du gør det ordentligt fra start.

Dette skal du være opmærksom på

Hvis du overvejer at installere sildebensfliser i dit badeværelse , er der et par ting, du skal huske på. For det første skal denne type fliser forsegles regelmæssigt, ellers kan de blive plettet eller absorbere vand og se kedelige ud efter nogen tid. Ved at forsegle fliserne regelmæssigt kan du sikre, at de fortsat vil se godt ud med tiden. Sørg også for, at du bruger klæbemiddel på alle sider af fliserne, når du lægger dem, så de ikke løsner sig senere hen. Samtidig kan du også bruge sildebensfliser andre steder end på badeværelset. En anden mulighed vil være bag komfuret, dette er et typisk sted at bruge dem. Her fungerer de som backsplash. De kan også sagtens bruges som gulv eller væg, da materialet er i høj kvalitet.

Køb hos de rigtige

Hvis du køber hos Flisebent, kan du få tilsendt en vareprøve for at se om det er noget for dig. Dette er en yderst god kundeservice. Apropos kundeservice, så er det en af kerneværdierne hos Flisebent. De lever for at levere god kundeservice og stræber sig efter det. Du kan derfor trygt bestille dine fliser i dag hos flisebent. De sørger for god, hurtig og nem levering. Hvis du hellere vil se et helt badeværelse kan du også snildt smutte forbi deres butik i Herlev. Her vil de med glæde vise dig det seneste nye indenfor badeværelser og fliser i deres moderne og splinternye showroom. Deres showroom er sammensat af en designer som har in mente hvordan man bedst mulig kombinerer funktionalitet og æstetik

Kommentarer lukket til Sildebensfliser holder any day any time