Bolig & Indretning

En god elektriker til dig i Hvidovre

Vi kommer alle sammen til at stå på et tidspunkt og mangle en elektriker. Der kan være mange grunde til årsagen, et nyt hus, renovering, reparation, el tjek eller udskiftning. Uanset grunden, så står vi alle sammen på et eller andet tidspunkt og skal finde os selv en elektriker. Men hvem vælger man så?

Elektriker i Hvidovre

Der er utrolig mange elektrikere at vælge i mellem uanset hvorhenne i landet du er, fra den ene ende til den anden. Hvis du står og leder efter en elektriker Hvidovre, så kan du for eksempel kigge på reEL-installation i Hvidovre. Det ligger centralt i Hvidovre, og kun 7 kilometer fra Københavns rådhusplads. 

El i hjemmet

Du kan bruge reEL-installation til privaten, for eksempel hvis du nu skal sælge din andelsbolig og skal have et tjek på elektronikken. Det kan også være du skal have renoveret dit køkken, og med det skal have ny el. Det kan være mange forskellige opgaver, som du kan have brug for en elektriker til i dit hjem.

I erhvervet og boligforeninger

Det kan være at der skal sættes nye lamper op, føres nye ledninger og lavet helt nye elinstallationer. Igen kan der være mange forskellige opgaver på arbejdet og i erhvervsbygninger, som kan have brug for en elektriker.

Også i boligforeninger kan der blive brug for en elektriker til at klare jobbet. Her kan alle el opgaver også løses. Kunder hos reEL-installation er både private, kommuner, institutioner og firmaer. Så længe el er inkluderet, så kan du få hjælp.

Et firma med kvalitet og erfaring

Noget der er vigtigt uanset hvad man køber af ting eller service, er at man får noget for sine penge, og kvaliteten er i top. Det kan du også regne med hos din elektriker Hvidovre, reEL-installation. Stiftede af Ole Henriksen, dette firma har nemlig været i gang med at hjælpe folk og firmaer med deres el, siden 2000, og hvis man lægger al erfaring sammen, så er det mere end 100 års erfaring i faget. Der bliver også hele tiden udviklet og opdateret i uddannelse og viden, så al viden og faglighed er fuldt ud opdateret og nyt.

Derudover sørges der for at service er i top, og at der bliver gjort et arbejde der gør kunden tilfreds. Der kan altså regnes med faglighed, overholdelse af aftaler og effektivitet. Udover det så bliver alt arbejde også dokumenteret gennem elektronisk ordrestyring. Der er endda også satellitovervågning af firmaet biler, så der ikke er nogen chance for at skulle betale mere end den tid som du har fået, og elektrikerne har arbejdet.

Du kan booke en tid hos reEL-installation online inde på deres side, www.reel-installation.dk, så du kan trygt få ordnet din elektronik i hjemmet. Du kan også vælge at skrive, ringe eller blive ringet op hvis der er noget du er i tvivl om eller vil spørge om, på firmaets hjemmeside. Derinde kan du også se de forskellige priser, og andre tilbud og service, som el-tavler, el-syn, HPFI-relæ, nyt badeværelse, køkken og så videre. 

Kommentarer lukket til En god elektriker til dig i Hvidovre