stiger
Nyheder

4 ting, alle haveejere bør have 

Alle haveejere er forskellige, men hvad er ens for alle er, at haven kræver noget arbejde. Hvis du er ny haveejer, og gerne vil vide, hvad du skal kigge på at anskaffe dig, får du her en liste over de 4 ting, alle haveejere bør have i deres redskabsskur. 

Stiger kan altid bruges 

Stiger er utrolig praktiske, når man har hus eller træer. De giver dig det ekstra skub, du har brug for, så du ikke skal anstrenge dig for at nå de høje steder. 

Du kan finde et stort udvalg af stiger i forskellige størrelser og prisklasser. Køb stiger online eller fra dit lokale byggemarked, så du ved, de er beregnede til udendørsbrug, og opbevar dem i dit redskabsskur eller i brændeskjulet. 

Der findes stiger i mange forskellige højder, og som grundlag er det en god idé at have en højere stige og en trappestige. De to stiger bruges til forskellige formål, og kan komme dig til gode på ét eller andet tidspunkt. Hellere have dem på forhånd! 

Haveslangehoved med forskellige indstillinger 

En haveslange siger sig selv som et nødvendigt redskab til haven, men et haveslangehoved med forskellige indstillinger er også praktisk. Ud over, at det bliver et sjovt legeredskab for børn eller kæledyr, er det også praktisk, når der skal vandes i tørre perioder. 

Et haveslangehoved med forskellige indstillinger kan hjælpe dig med at vande bede på en meget bedre måde, end hvis du brugte haveslangen alene. Du kan nemmere vande træer, men det bliver også nemmere at vaske havemøbler og fliser. 

Rive og kost 

Ligesom stiger er en rive og en kost basisredskaber, du bør ligge inde med. Riven kan hjælpe dig med dine bede, uanset om du skal luge ud eller rive sammen – overvej her også en lugerive. Kosten er praktisk, hvis du har fliser eller en træterrasse, som de fleste jo har. Du kan komme af med blade, snavs og løs jord, uden at du skal få ondt i ryggen. 

Du kan ofte finde stativer til haveredskaber som koste og river, især hvis du køber fra samme kollektion. Nogle gange kan du finde pakkeløsninger, så det bliver nemmere at samle dem og få dem til en billigere pris. Med de her redskaber handler det om det praktiske, og kvaliteten behøver ikke være den højeste – så længe de kan holde! 

Overvej at anskaffe en trailer 

Uanset hvor du bor, bør du overveje at anskaffe dig en trailer, hvis du har have. Selvom du kan leje en trailer fra mange havecentre, er det nemmere at have den stående derhjemme. 

Hvis du har pladsen til at have en trailer stående, er det en investering, du bør overveje seriøst. Du skal ikke længere koordinere med dage eller udbud af lejetrailere, men kan ordne haven, som det passer dig. 

Når du har redskaber som din egen trailer stående, bliver tingene bare gjort hurtigere. Din effektivitet vil komme bag på dig, og du vil pludselig opleve, at din have meget hurtigere både bliver pæn, ryddelig og velholdt. 

Kommentarer lukket til 4 ting, alle haveejere bør have