Nyheder

Verden moderniseres, og noget, der altid er i bevægelse, er tendenser.

 Det, der var populært for 20 år siden, er måske forældet i dag, men der kommer nye trends hver dag. En af disse nye ting på mode er møbler lavet af bambus. Det er meget nemt at bruge til dit hjem, fordi det ikke ruster eller korroderer som jern gør, så du kan undlade at bekymre dig over om det nu holder. Der er et bredt udvalg af bambusinteriør og bambusmøbler. Der er både til indendørs og udendørs bug. Køb dine bambusmøbler i dag hos Tine K Home.

Bambusmøbler ser også godt ud

Bambusstænger kan være delt i strimler – de er meget lange og tynde – hvilket gør dem rigtig flotte som en slags trægulvs materiale eller kan flettes til flotte monstre. Det er også meget vigtigt, at bambus har et godt ry for at lave møbler, da det er mere bæredygtigt end almindeligt træ. Derudover er bambus også langt mere robust end almindeligt træ. Bambus er også et miljøvenligt materiale, hvilket betyder, at det ikke udtømmer vores skove, som traditionelt træ gør. Derudover er bambus også meget stærkt som byggemateriale. Bambusstænger skæres fra jorden i regntiden, så de har et frisk tværsnit med gode egenskaber til konstruktionsformål sammenlignet med andre træsorter. Faktisk bliver bygninger rundt om i verden nu lavet udelukkende af bambus. Det gør det til et grønt ideelt alternativ til stål eller beton, som er yderst vigtig taget CO-2 forureningen i betragtning.

***

Indretning af dit hjem eller arbejde er vigtigt for energien i rummet

Indretningsdesign er processen med at designe en bygnings indre. Det kan omfatte udformningen af de enkelte rum samt den overordnede indretning af bygningen. Indretningsarkitekter arbejder ofte sammen med arkitekter og entreprenører for at skabe et sammenhængende udseende for en bygning. Det bruges dog også i helt almindelige boliger, her er du nemlig arkitekten over ejet hjem og skal indrette efter hvad der passer dig! Dette er en vigtig proces for at skabe en følelse af det er dit hjem. Det er den følelse der for dig til at slappe af og lade energi op. Samtidig kan en god indretning også inspirerer dig og få dig til at føle dig godt tilpas, selvom arbejdet eller familien kan være stressende. En hjemmefølelse er uundværlig og umulig at prissætte.

Her er nogle tips til, hvordan du kan indrette dit hjem på en måde, der får dig til at føle dig godt tilpas:

Vælg farver, som du kan lide. Sørg for, at møblerne er komfortable og har en indretning, der passer dig godt. Her kan materialet betyde noget for den generelle opfattelse. For mange betyder det noget at det er bæredygtigt. Hæng kunstværker eller fotos op, som gør dig glad. Dette kunne være mønstre, der er forskere som peger på at mønstre giver en form for ro og sammenhæng. Kombiner pæne billeder med planter eller blomster for at skabe naturlig skønhed. Et naturligt hjem med bambusmøbler og blomster skaber en følelse af at være connected til naturen. Suppler enten med dufte og stearinlys for at skabe en yderligere afslappende atmosfære.

Kommentarer lukket til Verden moderniseres, og noget, der altid er i bevægelse, er tendenser.