Pre workout
Nyheder

Specialprodukter bliver stadig mere populære i fitnesscentrene- Hvad er pre workout?

Statistikken synes at pege på, at vi som danskere er blevet mere og mere opmærksomme på vores sundhed. Vi spiser bedre og grønnere, men derudover bruger vi også mere tid på træning. Det gør sig gældende for alle typer sport, men særligt de lokale fitnesscentre har kunnet mærke stigningen.  

Hvad er preworkout 

Denne stigning har dog også medført stadig flere produkter rettet mod de hårdt trænende danskere. Kosten behøver ikke længere kun at hedde broccoli og kyllingebryst. For eksempel er det såkaldte pre workout også kommet til det danske marked, men hvad er pre workout og bør du tage det? 

Pre workout er engelsk for før træning, og det beskriver egentlig meget godt, hvad produktet egentlig gør. Det er et produkt på pulverform, der kan indtages i smoothies eller på anden vis før en træningsdag. Gør du det, kan det have en hel række forskellige fordele, når først du tager vægtene i hænderne. Først og fremmest forøger det dit stofskifte og giver dig mere energi og fokus. Hvis du er typen, der prøver at presse en time i fitnesscentret ind i skemaet efter en lang dag på arbejdet, kan pre workout altså være det perfekte produkt. Det hjælper til at holde energi i kroppen og fokus på træningen.  

Pre workout for alle 

Pre workout er dog ikke kun for dem, der prøver at vride den sidste dråbe ud af deres hårde træning. Det er bestemt også for dig, der måske lige er startet, og som mest bare går efter at smide et par kilo. For det første kan energien og fokusset fra pre workout bestemt også hjælpe dig til at komme i gang med en ellers hård vane. Derudover påvirker pre workout, som nævnt, også stofskiftet for det bedre. Det vil sige, at du kan forbrænde en større andel fedt under træningen med pre workout i kroppen. 

Pre workout behøver ikke engang kun at være for fitnesscenterets besøgende. Selvom det at gå i træningscenteret efterhånden er blevet en af danskernes foretrukne træningsformer, er der endnu også mange i de lokale fodboldklubber og lignende. Er du en af dem, kan du bestemt også nyde godt af pre workout. Den ekstra energi og det forhøjede stofskifte gør sig nemlig gældende, hvad end du løfter vægte eller dribler med en bold. 

Sådan får du pre workout 

Fordelene ved pre workout er altså mange, men hvordan gør du det så til en del af din træning? Først og fremmest bør det understreges, at pre workout ikke bør bruges dagligt. Så ender du bare med at opbygge en tolerance mod effekten. Indtag det hellere et par gange om ugen, hvor du træner intensivt, og gør det så til et lækkert ritual. Det kan du for eksempel gøre ved at blande det op i en lækker smoothie eller shake.  

På den måde kan du også få masser af andre gode næringsstoffer og vitaminer i kroppen. Du kan for eksempel lave en shake med dåse-ferskner og rødbede samt pre workout, der giver dig både sukker, antioxidanter, pre workout og meget andet. Mulighederne er mange med pre workout 

Kommentarer lukket til Specialprodukter bliver stadig mere populære i fitnesscentrene- Hvad er pre workout?