story charms
Nyheder

Ønsker du at vise din kvinde, at du har tænkt lidt ekstra på hende? Kig med her

Du har måske virkelig meget lyst til at vise din kvinde noget ekstra, og du har måske tænkt på at give hende en virkelig god dag, hvor du føler, at du kan give hende masser af kærlighed. Det kan være, at I bare ikke har haft lige så meget tid til hinanden på det sidste, og måske har du også mærket, at hun også har været mere presset på arbejdet af forskellige årsager. Derfor synes du nu, at hun fortjener at have nogle dage, hvor du bare viser hende, at hun bare skal være til, og du vil også gerne vise hende, hvor meget du faktisk tænker på hende. I denne artikel giver vi dig lidt inspiration til, hvordan du kan gøre det. 

En lille gave til hende

Det er ikke nemt at finde ud af præcis, hvordan man kan vise en anden, at man har tænkt på hende, men du kan f.eks. gøre det ved at starte med at købe hende en lille gave. Måske har du set noget i butikken, der bare mindede dig om hende, eller så har hun talt længe om noget, som du gerne vil give hende. Det kan også være story charms, som hun gerne vil have – køb story charms her. Det kan i hvert fald være en god idé at købe noget, som hun ikke føler er helt tilfældigt som en pakke chokolade, men noget, som du ved, at hun kan lide. 

Et hjemmelavet måltid og lidt lys

Det kan også være, at du virkelig gerne vil forkæle hende, og så kan du jo overraske hende en aften, hvor hun kommer hjem fra arbejde, hvor du har tændt op for stearinlys og alt det hyggelige i hjemmet. Her kan du også have lavet et måltid til hende, hvor i så bare kan nyde hinandens selskab og være til. Det kan netop være, at det er lige, hvad du har brug for, og det kan også være, at hun også bare har brug for at være til stede sammen med dig. 

Afslut aftenen af hyggeligt

Ovenpå sådan et rart måltid og måske en sød gave, så kan det være, at du skal give hende lidt forkælelse ved en god massage. Herefter kan I jo bare slappe af og se en sjov film sammen, og det er også bare rart for jer at være til stede i øjeblikket sammen. Hun kommer nok i hvert fald også til at føle sig meget værdsat, når hun sidder der, og du har gjort alt det for hendes skyld. Det kan også være, at det får jer tættere sammen, og det er måske også godt med nogle dybe samtaler om alt mellem himmel og jord, hvor du samtidig kan føle, at du kommer mere og mere ind på hende. Det er godt at styrke jeres forhold på den måde også, når det er travlt på arbejdet og overskuddet ikke er der til det. 

Kommentarer lukket til Ønsker du at vise din kvinde, at du har tænkt lidt ekstra på hende? Kig med her