ketchersport
Nyheder

Gå ikke ned på udstyr, når du dyrker ketchersport

Om du dyrker tennis, badminton, bordtennis, squash eller en anden ketchersport, er det vigtigt at du ikke gå ned på udstyr. Den rigtige ketcher og den rigtige bold kan være alpha og omega i forhold til din sportsoplevelse.  Hos https://sporthouz.dk finder alt hvad du har brug for til tennis, badminton og padel.

Det skal du være særlig opmærksom på ved Badmintonudstyr 

Badminton er en af de mest populære sport i Danmark, og sportens omtale er slet ikke blevet værre, efter batmintonstjernen, Victor Axelsen, har brillieret ved OL, hvor han samtidig har imponeret mange med sine kinesiskkundskaber. Sporten går ud på, at man enten alene eller to og to spiller over et net med en fjerbold. Her er det vigtigt at holde øje med stramheden af nettet i ketcheren. Det giver nemlig en bedre performance og præcision. Derudover er det også vigtigt at fjerbolden består af fjer og ikke en plastikvæg. Det gør, at den skruer sig bedre igennem luften og gør, at du får bedre kontrol over den. Derudover er badminton en indendørs sport, hvilket betyder, at der ikke vil være en eventuel sidevind, der vil påvirke fjerboldens retning. 

Det skal du være særlig opmærksom på ved tennisudstyr 

Tennis blev for alvor italesat i Danmark, efter tennisstjernen, Caroline Wozniacki, blev verdensetter og har vundet utallige mesterskaber i sporten. Sporten går ud på at man en og en eller to og to spiller ovre et net, hvor alt efter hvor man står på banen, at bolden skal slå ned i jorden, inden man slår til den, eller man direkte slår til den efter den er kommet over på ens side af nettet. Ligesom i badminton er det i tennis vigtigt at ketcherens net er tilstrækkeligt stramt, så du opnår den optimale performance og præcision. Til gengæld er der ikke mange forskellige udgaver af tennisbolden. Tennis er, i modsætning til badminton, en udendørs sport, hvilket kan ses på bolden, da den, i modsætning til badmintons fjerbold, ikke har fjer, men er rund og har hår på. Padel minder på mange måder om tennis bare i mindre format og er indendørs. Ketcheren er mindre og har i stedet for et net bestående af tråde, et net af plastik med huller. Derudover er banen omringet af glas. 

Det skal du være opmærksom på med påklædningen 

Når det drejer sig om påklædningen er det vigtigt, at man tager tøj på, der optimerer ens performance på banen. Det er vigtigt at tage noget sportstøj på, der er luftigt og gør det muligt at man kan komme af med varmen. Derudover er det vigtigt at have de rigtige sko på. For indendørs er det vigtigt, at de ikke glider, men derimod er glidstærke. For tennissko er det også vigtigt, at de ikke skrider. De er dog anderledes bygget i forhold til at det underlag, man træner på, er anderledes. Dog hvis man træner indendørs, vil skoen på mange måder minde om de sko, man bruger i badminton. 

Kommentarer lukket til Gå ikke ned på udstyr, når du dyrker ketchersport