Betalingskort
Nyheder

Fordelene ved kontantløs betaling i skoleboden

Mange skoler har en skolebod, hvor elever kan købe diverse mad, som kan nydes i deres middagspause. Dette er noget, som gør det meget nemmere for forældrene – så er det nemlig okay, hvis der ikke hver eneste dag smøres madpakke hjemmefra. Børnene kan nemlig blot købe mad fra madboden. Det kan være smart med et kontantløst betalingssystem i madboden – læs videre om dette her. 

Kortbetaling i skoleboden

I denne skolebod er det vigtigt, at tingene går forholdsvist hurtigt, når der skal sælges mad til de mange elever. Ellers kan det nemlig ende med, at eleverne kommer til at stå i kø så lang tid, at de faktisk næsten ikke kan nå at spise deres frokost, inden pausen er forbi. Det kan derfor være smart med kortbetaling i skoleboden, hvor hver elev får udleveret et kort, som de skal benytte til at betale for deres mad i boden. 

Betalingskort i skoleboden er noget, der kan være med til at gøre den langt mere effektiv. Det gør nemlig, at der ikke skal bøvles med hverken kontanter eller byttepenge. I stedet scanner eleven nemt sit kort ind, for at betale. Her vil der heller ikke være en kode på kortet, som eleven skal huske – det skal nemlig bare scannes, for at betale. 

Bedre hygiejne med kontantløs skolebod 

Der er flere forskellige fordele ved en kontantløs betaling i skoleboden. Det er for eksempel noget, der kan være med til at gøre hygiejnen en del bedre, hvilket jo er en stor fordel for alle. Det kan nemlig godt være en smule uhygiejnisk med alle de mønter og sedler, som ellers skal bruges til at betale, når eleverne skal købe deres frokost i skoleboden. 

Ved at lave en skolebod, som er kontantløs, vil der derfor kunne skabes bedre hygiejne for alle. 

En nemmere løsning 

Udover at være en løsning, som giver en bedre hygiejne, er der altså også andre fordele, ved at vælge en skolebod med kontantløs betaling. Det vil blandt andet også være noget, som er med til at give langt kortere køer. På den måde slipper eleverne for at skulle bruge en stor del af deres frokostpause på at stå i kø, fremfor at spise deres madpakke, så de kan blive klar til resten af skoledagen.

Denne løsning er også noget, der kan være med til at gøre hverdagen en del nemmere for forældrene. Det skyldes, at de betalingskort som eleverne skal bruge til at betale med, nemt kan tankes op af forældrene online. På den måde slipper forældrene altså for at skulle give deres børn mønter og sedler med i skole. 

Derudover vil det selvfølgelig også gøre, at forældrene nemt kan sende deres børn i skole uden at skulle lave en kæmpe madpakke. Hvis betalingskortet til skoleboden blot pakkes i rygsækken, vil det nemlig være nemt for eleven selv at købe noget mad på skolen uden problemer. Dette er altså de forskellige fordele ved at vælge en kontantløs betaling i skoleboden.

Kommentarer lukket til Fordelene ved kontantløs betaling i skoleboden