firma julegave
Nyheder,  Oplevelser & Inspiration

Find julegaver til medarbejderne i god tid


Firmajulegaver er en af de ting på to-do listen, der altid skubbes længere og længere ned, indtil det er ved at være for sent. Inspirationen kan mangle, for det er ikke ligefrem nemt at finde en gave, der spænder bredt nok til, at alle medarbejderne bliver glade for den. Men i denne artikel kan du finde nogle ideer til gaver, der er perfekte til firmajulefesten. Du kan finde dem alle på https://shophojgaard.dk/.

Til enhver pris

Uanset hvad dit budget er til firmajulegaverne i år, så er du sikret at finde noget, der passer perfekt. Gaverne på shoppen ovenover er nemlig delt op i forskellige prislejer, så du ikke bliver forelsket i en gave, der er 400kr. over budget. Det er bare spild af din tid!

Lækkerier til julehyggen

Den dyreste gave betyder bestemt ikke den bedste gave. Hvis du har et lavt budget, så er der rigeligt gode gaver at finde. Du kan fx tilbyde dine medarbejdere et hav af forskellige velsmagende snacks og chokolader til en fornuftig pris. Julefreden sænkes aldrig hurtigere, end når der bringes en skål med slik på bordet.

Hvis du er i den lidt dyrere ende med gaverne, så kan du også give en gin pakke fra Mega Nordic Gin House. Så glider julemaden endnu nemmere ned.

julegave firma

Flotte ting til hjemmet

En anden klassiker er noget flot, der kan pynte derhjemme. Om du så tænker, at det skal være nogle lækre, bløde spahåndklæder fra ZONE, eller en flot solar lampe fra Rosendahl, så kan du finde det på Højgaards hjemmeside, på linket længere oppe. Med et væld af lækre, kendte mærker og flot kvalitet og design kan du trygt shoppe løs til dine medarbejdere.

Alt til køkkenet

De fleste laver mad fra tid til anden. Især i juletiden, hvor det hjemmelavede måltid hjælper med den hyggelige stemning på en helt anden måde, end take away.

Derfor er det også et sikkert valg at give nogle brugbare køkkenredskaber i firmajulegave.

Der er mange velkendte mærker at vælge imellem, fx KitchenAid, Hammershøi, Kähler og meget mere.

Du kunne fx overveje at forære dine hårdtarbejdende kollegaer en spritny håndmixer fra KitchenAid. Eller måske en airfryer fra Holm, så de kan lave lækre pomfritter til julefrokosten.

Lad dem vælge selv

Er du fortsat i tvivl om hvad for nogle gaver, du skal give til dine medarbejdere? Så lad valget være op til dem! Du kan i stedet vælge et budget, gaverne skal overholde, og så kan de selv få lov at vælge deres perfekte julegave fra en liste af tilpassede gaver. Så er du sikret, at alle bliver tilfredse med det, de får.

Det fungerer sådan, at der er fire prisklasser, du kan vælge imellem. Dine medarbejdere får præsenteret udvalget af gaver indenfor denne prisklasse. De beslutter selv, hvad de synes den oplagte gave er.

Nu har du forhåbentligt fået lidt inspiration til, hvad du skal stille op med firmajulegaverne i år. Hvis du følger linket længere oppe i artiklen, så har du da en ting mindre at tænke på, når det bliver december.

Kommentarer lukket til Find julegaver til medarbejderne i god tid